OPREMA ZA BORILAČKE SPORTOVE - OTVOREN NOVI BUDO INTERNACIONAL SPORT SHOP
 NARUČIVANJE
Naručivanje robe moguće je 24 sata na dan, 7 dana u tjednu. Roba se naručuje elektronskim obrascem ili telefonskim putem, a narudžbe mogu izvršiti samo osobe starije od 18 godina. Ukoliko prodavatelj nije u mogućnosti isporučiti sve naručene artikle, isporučit će one koje može, a o roku isporuke ostatka će pismenim putem obavijestiti Kupca. Narudžbom bilo kojeg artikla, Kupac prihvaća dole navredene uvjete o kupnji naših artikala.
 
IZJAVA O PRODAVATELJU
Sjedište: Vankina 18, HR-10020 Zagreb, Hrvatska
OIB: 83336579264, Registracija: Trgovački sud u Zagrebu
Članovi uprave: Zoran Rebac
 
OBAVIJEST O NAČINU PODNOŠENJA PRIGOVORA POTROŠAČA
SUKLADNO Čl.10, s t 1. i  2.  Zakona o zaštiti potrošača NN 41/2014., obavještavamo potrošače da prigovor na kvalitetu naših usluga i proizvoda mogu dostaviti u pisanom obliku, ili faxom ili elektroničkom poštom na adresu, te da se upoznaju s pravom raskida ugovora prema čl. 72 i čl.79. predmetnog zakona:
 
Euroasia d.o.o.
Vankina 18
10000 Zagreb
Tel:01 6154 685, fax: 01 6154 686, e-mail: euroasia@zg.t-com.hr
 
Za sve eventualne sporove nadležan je Trgovački sud u Zagrebu
 
UPOZORENJE:
Kickboxing, boks, thai boxing i ostali borilački sportovi su kontaktni sportovi sa širokom lepezom različitih udaraca i blokada. Proizvodi u ovom katalogu proizvedeni su s pažnjom i pomažu zaštititi do određenog stupnja, ali naravno nemogu biti jamstvo prevencije od ozljeda. Osobe koje upotrebljavaju proizvode iz ovog kataloga moraju preuzeti potpunu odgovornost za sav rizik od ozljeda.  Proizvođač ili distributer ne preuzimaju odgovornost za bilo kakavu ozljedu ili smrt prouzročenu upotrebom proizvoda iz ovog kataloga. S vremenom i dugotrajnom upotrebom materijali upotrebljeni za proizvodnju ovih proizvoda će izgubiti neka od svojih svojstava , te će se kao i svaka druga roba s vremenom morati zamjeniti.
 
REKLAMACIJE ZA NEKORIŠTENE KUPLJENE PROIZVODE
-U slučaju zahtjeva za povrata novca ili zamjenu robe kupac je dužan uputiti opravdanu reklamaciju e-mailom, telefonski ili pismeno unutar 2 dana od primitka naručene robe uz obavezno predočenje orginalnog računa i uz orginalnu ambalažu.. 
-Kupac je po primitku paketa, dužan pregledati robu i ukoliko postoje nedostaci, potrebno je u roku od 48 sati pismeno prijaviti reklamaciju. Zamjenu robe vršimo u roku propisanom zakonom 14 dana, od dana kada je roba kupljena, uz uvjet da se kupac javio u navedenom roku  pismeno, mejlom ili faxom javi uz obrazloženje problema i s original računom. Bez pridržavanja pomenute procedure nećemo biti u mogućnosti izvršiti zamjenu. Kupac je dužan osigurati dostavu robe na adresu s koje je dobio paket. Uz paket je dužan pismeno napisati objašnjenje što točno želi u zamjenu uz pripadajuće detalje. Zamjenu rješavamo u roku do 30 dana od dana primitka paketa. Ne vraćamo plaćene troškove poštarine ili pakiranja paketa prilikom zamjene niti troškove nastale od strane dostavnih službi već isključivo vrijednost robe (kupljenih artikala).
Povrat novca vršimo u roku 30 dana od dana kupljene robe. Kupac je dužan pismeno zatražiti povrat te navesti broj tekućeg računa na koji da mu vratimo novac.  Kupac obavezno mora priložiti račun uz zahtjev za povrat novca. Ne vraćamo plaćene troškove poštarine ili pakiranja paketa prilikom povrata novca niti troškove nastale od strane dostavnih službi već isključivo vrijednost robe.
Kupac je dužan fizički pregledati proizvod prilikom primitka te u zakonskom roku prijaviti vidljive nedostatke. Naknadne reklamacije na izgled proizvoda ne uvažavamo. 
*Zamjenu i povrat novca ne vršimo u slijedećim slučajevima:
-Za proizvode koji su čak i kratko vrijeme upotrebljavani.
-Za štitnike za genitalije i štitnike za zube (iz higijenskih razloga).
-U slučaju da je proizvod neuredan, prljav, upotrebljavan, ili slično, ne odobravamo zamjenu niti povrat novca
-Za proizvode kupljene s greškom (ako je greška uredno navedena prilikom prodaje) ili u rasprodaji.
-Za gratis odnosno besplatno dobivene artikle  
 
Roba koja se vraća mora biti uredno zapakirana u originalnu ambalažu s priloženim računom.
U situacijama gdje sumnjamo u mogućnost zlouporabe ovih pogodnosti zadržavamo istražiti predmet i pismeno odgovoriti na zahtjev unutar 30 dana od zaprimanja zahtjeva. Komunikacija između kupca i tvrtke je isključivo pismena.
Svaki Vaš zahtjev ćemo razmotriti s najvećom pažnjom vodeći brigu o zadovoljstvu kupaca.
 
Cijena istih proizvoda u različitim trgovinama ili prodajnim mjestima može biti različita te se isto tako cijena na ovom web shopu može razlikovati od onih u maloprodajama diljem zemlje ili inozemstva ili pak od drugih web shopova u zemlji ili inozemstvu, bilo da je ta cijena ili veća ili manja. Svaki subjekt ima samostalno pravo određivanja cijena.  Zadržavamo pravo promjene cijena bez prethodne najave.  
 
ZAŠTITA PRIVATNOSTI
Euroasia d.o.o. smatra Vašu privatnost svojim prioritetom.  Kao posjetitelj stranica www.budo-internacional.hr internet trgovine prihvaćate postupke i mjere zaštite privatnosti navedene u ovoj Zaštiti privatnosti. Budo-internacional.hr  internet trgovina vlasništvo je tvrtke euroasia d.o.o., koja je odgovorna za sigurnost kupnje preko interneta i zaštite vaše privatnosti.
 
OSOBNI PODACI

Pod osobnim podacima smatraju se vaši identifikacijski podaci: ime i prezime, e-mail adresa, kućna adresa i broj telefona, odnosno podaci koji inače nisu javno dostupni, a za koje euroasia d.o.o. sazna tijekom vašeg korištenja budo-internacional.hr internet trgovine. Euroasia d.o.o. se obvezuje da će Vaše osobne podatke koristiti samo u identifikacijske svrhe pri korištenju  internet trgovine, kako bi vam omogućila korištenje svih opcija koje one pružaju. Vaše osobne podatke čuvati ćemo u tajnosti, te ih nećemo distribuirati, objavljivati, davati trećim stranama na korištenje niti ih na bilo koji drugi način učiniti dostupnima bilo kojoj trećoj osobi bez vaše prethodne suglasnosti.